#1 Nike Dunk Sky High Netistä von mattlee 06.11.2015 11:46

Piilotettu kantapääkiila kätkeytyneenä ikonin siluetti, joka edustaa syntyhistoria tämän modernin aallon sneakerhead kulttuurin, Nike Dunk Sky High Ale on vain kenkä yhdistyvät niin koholla takana alustaa jalkaterän nivelpisteestä. He tarkoitus olla mahdoton erottaa klassinen Dunk Korkea, erityisesti kaukaa, ja tämä uusi ilmoitus on oheistuote tulevista WMNS Air Max 1s sekä ansiosta silmäänpistävä tekstuuri päällekkäin ja metalliset kierteet pohjakerros. Vaaleanpunainen pitsi vastaan ​​tonaalista ruskeat tekee yhteyden "Pellava" Air Force 1, edistää tunnetta tämän suunnittelun täydellinen sekoitus naisellinen muoti ja ikoni tossumallinen.

Lisäksi viime Nike Dunk Sky High Halvalla, Nike uudenvuoden Collection naisille on pyöristetty ulos päivityksen Nike Dunk Sky Hi. Aivan kuten edellä mainitun mallin, tässä siluetti on parannettu muistoksi juhla uusi vuosi. Draped metallinen villa ja synteettinen kiiltonahkaa sen VAC-Tech unibody ylempi sävyjä harmaa ja musta, Dunk Sky Hi lepää huipulla tonaalinen Musta välipohja, kun taas päivitetty läpikuultava pohja, sisustettu kuohuviini glitter, korostetaan vuoden lopussa juhla.

Nike edelleen laajentaa historiallinen arkisto siluetteja tämän tulevan kokoelma SneakerBoots Holiday 2015. Pohjimmiltaan moderni tulkinta klassinen malleja, jotka kestää elementtejä, koko Nike SneakerBoots rivillä on Flyknit Trainer Chukka SneakerBoot, Air Max 95 SneakerBoot, Nike Dunk Sky High Netistä , Air Max 90 SneakerBoot, Air Max 1 SneakerBoot, Acorra SneakerBoot ja Dunk Sky High 2.0 SneakerBoot. Jokainen malli perii karu koostumus, mutta silti säilyttää sen alkuperäinen esteettinen koskemattomana. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vedenkestävä ylempi, lämpövuori, heijastava nauhat ja värikkäiden aksentteja koko varvas, kantapää korkki ja Swoosh brändäys.

Nike Dunk ehkä juuri tullut uusi naisten mennä kenkä koska se lisää kiilan muotoilu antaa nosto kantapään muotissa sneaker. Nike WMNS Dunk Sky Hi on ollut rulla saada julkaistiin johdonmukaisesti vahva colorways. Kenkä on ottanut hieman eri ulkoasua ensimmäisestä julkaisusta lähtien lisäämällä kumi pohja ja nyt kuviollinen punainen tekstiili ylempi. Nike Dunk Sky High Halvalla

Nike on jälleen huolehtia naisten vapauttamalla Nike Dunk Sky High Alennus.Pakkaus on viisi versiota Nike Dunk Sky High jokaisen saamassa erityinen tyyli ja colorway edustaa kaupunkeja, Pariisissa, Lontoossa, Milanossa, New Yorkissa ja Tokiossa. Paris ottaa musta ja valkoinen tekstiili varustelun, Lontoo punainen flanelli, Milanossa croc tyylin nahka, New York menee musta kuvioitu nahka, ja lopuksi Tokiossa ottaa futuristinen ulkonäkö ja rusketus huopa ja holografinen Nike swoosh ja takaisin kantapää.


Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen
Datenschutz