#1 adidas amsterdam von ClaraKent 11.07.2017 10:24

De tweede kleurweg van de adidas Skateboarding Matchcourt adidas amsterdam Low maakt nu een online uitstraling op geselecteerde locaties. Nog steeds met een tweekleurige kleurmashup, komt het laatste in een eenvoudige maar schone zwart-wit. Het silhouet krijgt het inspiratie van de klassieke tennisschoen maar is voorzien van een gevulkaniseerde buitenzool en een rubbertop die een beetje meer geschikt is voor skaters. Op de bovenkant hebben we Core Black leer en textiel, terwijl White de middenzool, de teenzone en de branding treft. De adidas Skateboarding Matchcourt Low Black White begint nu te landen bij adidas Skateboarding accounts, waaronder Flatspot. De verkoopprijs is vastgesteld op £ 55, die ongeveer $ 79 USD bedraagt. Meer retailers hebben dit model in de komende weken. Als u dit paar nader wilt bekijken, blijf dan scrollen om de extra afbeeldingen te bekijken.

Adidas begint meer modellen uit hun archief te nemen, terwijl ze een moderne twist geven. Een van de nieuwste optredens is de Adidas Equipment Support 93/16 Boost, die is geïnspireerd door de Equipment Support 93. Wat u misschien op de Equipment Support 93/16 Boost ziet, gebruiken ze een vergelijkbaar kleurenschema voor de EQT van Vintage White , Core Black en Sub Green, maar de feitelijke blokkering adidas nmd is anders. Wit bedekt de meeste bovenlingen, terwijl Black de drie strepen afdrukt, die vervolgens wordt gevolgd met kleine hints van groen. Het laatste detail dat als hoogtepunt van deze schoen kan worden beschouwd, is de Boostmidsole. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ophalen van de adidas Equipment Support 93/16 Boost, zullen ze beschikbaar zijn op 30 januari 2016 bij geselecteerde adidas Originals retailers. Een van adidas nmd kopen de locaties die u op die dag kunt kopen is Overkill. Voor degenen die deze aankomende release van adidas nodig hebben, moet u bladeren om een handvol afbeeldingen te bekijken.

De adidas Basketball BHM 2016 Collection is geïnspireerd op de triomf van een Amerikaanse sport- en culturele held. Adidas viert spoor en veldster Jesse Owens met zijn Black History Month schoenen collectie. Op 25 mei 1935, in de Big Ten Championships in Ann Arbor, elektrificeerde Michigan Jesse Owens de sportwereld om drie wereldrecords te breken en een vierde te binden. Eén jaar later, in de 1936 Berlijnse zomerspelen, werd Owens een baanbrekende atleet en een symbool voor sociale rechtvaardigheid en gelijkheid na een historische prestatie waarbij hij de eerste Amerikaanse atletische atleet werd geworden om vier gouden medailles te winnen in adidas nmd heren een enkele wedstrijd, al onder Enorme wereldwijde spanning.

Adidas Originals heeft ook een eigen Chinees Nieuwjaar collectie waarvan we niet lang geleden keken. Een van die paren is het Chinese Nieuwjaar Adidas Tubular Doom, dat op het einde van de maand bij selecte retailers zal debuteren. Rood door de bovenkant met krokodil op de overlays en het gaas dat door de basis wordt gebruikt. Hierna volgen gouden accenten die op de kantpunten worden geplaatst met een witte middelzool. Adidas heeft een aap op de hak aan de hand van het apen van het aap. Meer foto's van het Chinese Nieuwjaar Adidas Tubular Doom worden hieronder weergegeven, die te voet zijn. Verwacht dat dit paar op 23 januari 2016 bij adidas Originals-detailhandelaars in Europa zal worden vrijgegeven. Een van die locaties is Afew. Meer dan waarschijnlijk zullen ze bij meer detailhandelaars debuteren dan alleen Europa maar we hebben nog geen bevestiging hierover gekregen, dus blijf afgestemd.

Adidas blijft in 2016 hun sterke ronde van de Ultra Boost. Elke keer dat het merk een nieuw kleurenschema laat vallen, lijken ze gewoon op planken te vliegen. Dit is het geval voor de adidas Ultra Boost Core Black, die nu vrijkomt. Voornamelijk gekleed in Core Black, krijgen de schoenen een verloop gevoel op de teen doos die ook grijs zal bevatten. Primeknit is ook voorzien van reflecterende hits, terwijl ze worden afgerond met een witte Boost midsole. Kijk beter naar de Core Black Adidas Ultra Boost, die nu in de winkels landt. Een van de vele locaties waar je ze vanaf kunt kopen is Packer Shoes. Op het moment van schrijven hebben ze maar een paar kleine maten, zodat u misschien elders moet proberen als uw maat niet is vermeld. Verkoopprijs is $ 180 en laat ons weten wat u denkt van de laatste adidas y3 Ultra Boost door de onderstaande reactiesectie te bezoeken.

Adidas neemt de wereld door de storm. Niet alleen zijn ze al te laat in de media geweest, het merk voegt de adidas EQT3 en de adidas 3F15 toe aan het nieuwe Adidas Originals Primeknit Pack, dat ook kleding bevat. Adidas originals ambachten een dappere visie op de toekomst die door het verleden wordt geïnformeerd, waardoor de grenzen van innovatie worden geduwd, terwijl de klassiekers inherent in het DNA worden omarmd. Adidas feestt zich vrijwel met geavanceerde materialen en prestatie doorbraken. Deze viert zijn iconische geschiedenis met beide voeten stevig in de toekomst.

Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen
Datenschutz